KLARA & THERESA

BLAND AVTAL OCH BANANLÅDOR

Publicerad 2013-08-30 14:02:00 i Allmänt,

Borta bra men hemma bäst!
FY vad det är skönt att vara hemma i Märsta igen, även om det bara är under ett par dagar. Jag har saknat min familj så sjukt mycket, för att inte tala om mina underbara vänner som vi kan kalla min andra familj. Livet blir ännu lite bättre när man får presenter från Libanon där min familj har varit i drygt en månad.
Men att vara hemma betyder absolut inte vila! Hela morgonen har jag drunknat i pappersarbete, telefonsamtal, tidningspapper och banankartonger. Det är så sjukt omstänigt att flytta! Jag trodde det bara var att packa sina saker och dra, men nejnej. Man måste fixa försäkringar, elavtal, csn skit, adressändra, och 1000 andra grejer. Inte nog med det har jag åkt på en sån sjuk rethosta att jag inte ens kan prata utan att få andningssvårigheter.
 
Menmen, det är bara att kötta på. På söndar flyttar vi till vår egna lägenhet i Jönköping och förhoppningsvis kommer man kunna börja landa i att vi verkligen har flyttat. 
 
/ T
 
 
 

NÅT ANNAT NÅN ANNANSTANS

Publicerad 2013-08-27 21:27:00 i Allmänt,

Hejsan, haha!
Att vara här i Jönköping innebär för mig otroligt blandade känslor. Jag är taggad samtidigt som jag är lite skraj, ledsen men glad.
Sammanfattning av det som hänt hittils:
Roadtrip, sova, Grey's Anatomy, nya vänner, många livshistorier, magiskt nattdopp, Bunngården, vackert väder, dötid, Vine, whatsapp, tårar och skratt!

Imorgon har vi vår första lektion och på torsdag åker vi hem<3

Pussar
Klara

WHATEVER

Publicerad 2013-08-25 20:35:00 i Allmänt,

Hej mina fina vänner! 
Någonstans måste man ju börja, så jag kör här på första inlägget!
 
Vi har varit i Jönköping i 5 dagar nu. Klaras Vine's de senaste dagarna ger en väldigt utförlig förklaring om hur vår mentala stabilitet ligger till. (@klaragoh)
Förutom det så har det väl rullat på ganska bra. Vi bor på ett kollektiv bestående av fyra as härliga brudar för tillfälligt, fram till torsdag nästa vecka. Sen drar vi tillbaka till vårt kära Stockholm över helgen för att packa ihop hela våra liv och flytta till vår HELT EGNA LÄGENHET här i jpkng! Det ska bli najs. 
Vi ska nu snart dra till lägenheten för att kolla på den för första gången och skriva på ett hyreskontrakt.
WOOOP!
 
/ T
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
profilbild

Hej! Vi är två tjejer som precis har tagit studenten och har nu flyttat till Jönköping för att ligga hemma i vår lilla lägenhet, bli psykiskt sjuka och socialt handikappade.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela